Hur syns man bäst på Google?

Något som är viktigt för många med företag, det är att få bra sökresultat på Google. Om du har produkter eller tjänster du säljer, så vill du ju få många besökare till din sida. När någon söker på Google efter det du har, så är det ju bra om du hamnar i topp 3, så att de väljer att klicka på din länk. Ett garanterat sätt att komma högst upp på denna sökmotor, det är att använda dig av Google Ads. Du kan få hjälp med Google Ads Malmö, via First Vision. Det är helt enkelt köpa annonser.

Ranka högre i Google

Ett annat sätt att ranka högt i Google, det är att satsa på SEO. Genom att jobba med din sökmotoroptimering så väl som att även satsa på Google Ads Malmö, så kan du öka din synlighet rejält! Även SEO kan du få hjälp av via en bra mediabyrå. Du kan så klart sysselsätta dig med det på egen hand, men läs då på om sökord, meta, content med mera.

Din hemsida bör även den vara bra och användarvänlig. Även om du rankar högt och besökare hitta dig, så vill du ju även att de ska stanna kvar samt gärna beställa/köpa och så vidare. Är det en rörig sida, som ser oseriös ut, så kommer besökaren att lämna. Så se till att ha en snygg hemsida, som du ofta uppdaterar och lägger ner tid. 

22 Jul 2021

 

Politik som berör oss

Kommunpolitik intresserar många för det är trots allt mest i vår egen kommun som vi rör oss och det som bestäms där är det som berör oss. De kommunala politikerna röstas fram i kommunalvalet och i många kommuner ser uppsättningen mycket annorlunda ut från hur det ser ut på statlig nivå. Vissa kommuner har tydligt högerdriven politik medan andra har tydligt vänstervriden och det påverkar såklart samhället på många sätt.

Politik på lokal nivå

På den här bloggen talar vi politik, i första hand kommunal politik, men utan någon specifik vinkel. Vi talar om vad som är bra och vad som är dåligt för stora och små samhällen, samt vad som kan väntas i framtiden. Vi diskuterar skola, omsorg, rättsväsende och invandring - alla heta ämnen inom politiken i dag. Vilka frågor enar oss? Och vilka frågor splittrar oss? Finns det en gyllene medelväg?