Träning gör dig yngre

Träning har en massa bra fördelar. En av dessa är att du kan känna dig yngre tack vare den. När du ska träna är det bra att även äta kosttillkott som till exempel det som finns hos Fitline PM International. Träning för att du känner dig mer alert och mer levande. Du kommer känna lusten och orken att även ta tag i andra saker i vardagen. Träning är även bra då det ökar sexlusten och du känner dig dessutom sexigare. Sedan är det även så att träning det gör att din hud håller sig fräschare. Forskning har visat att personer som är 40 och över som  tränar regelbundet har en hy som påminner mer om en 20- 30-årings än hos jämnåriga.

Andra bra saker som träning ger dig

Träning förbättrar din hållning så väl som att den ökar din rörlighet. Regelbunden motion, framförallt med inslag av dynamisk rörlighet håller oss mjukare och rörligare.

Sedan kan träning också höja humöret och få oss må bättre. Det får dig även att sova mycket bättre. Dessutom ökas din ämnesomsättning. Den sjunker annars ju äldre man blir, men träningen pushar på den igen.

Sedan så är det så att träning minskar stress. Ju mer stressad du är, ju äldre känner du dig. 

Hitta rätt sorts träning

För att orka träna är det bra att göra det du tycker om att göra. Så se till så att du hittar en träningsform som passar dig och dina behov. 

19 Aug 2022

 

Politik som berör oss

Kommunpolitik intresserar många för det är trots allt mest i vår egen kommun som vi rör oss och det som bestäms där är det som berör oss. De kommunala politikerna röstas fram i kommunalvalet och i många kommuner ser uppsättningen mycket annorlunda ut från hur det ser ut på statlig nivå. Vissa kommuner har tydligt högerdriven politik medan andra har tydligt vänstervriden och det påverkar såklart samhället på många sätt.

Politik på lokal nivå

På den här bloggen talar vi politik, i första hand kommunal politik, men utan någon specifik vinkel. Vi talar om vad som är bra och vad som är dåligt för stora och små samhällen, samt vad som kan väntas i framtiden. Vi diskuterar skola, omsorg, rättsväsende och invandring - alla heta ämnen inom politiken i dag. Vilka frågor enar oss? Och vilka frågor splittrar oss? Finns det en gyllene medelväg?