Flyttstäda på rätt sätt

Efter en flytt kommer alltid den obligatoriska flyttstädningen. Den ska alltid göras och den måste göras på ett riktigt bra sätt. Det gäller att städa varje skrymsle och vrå och inte missa saker som att dra ut spisen och göra rent bakom och runt om så väl som man man inte får missa att även biutrymmen som balkong med mera ska göras rena. Det kan ta sin lilla tid att göra denna städning, då det är som sagt många delar det omfattar. För att underlätta för dig själv, se till att ha gott om tid samt en checklista att gå efter. På en sådan lista så står det med allt du ska göra, så att du inte missar något. Smartast är det även att ta rum för rum, städa och sedan stänga dörren. Allra smidigast är det dock att göra flyttstädning Lund via städfirma!

Vad händer om du inte städat tillräckligt bra?

Om du hyr lägenhet, flyttstädar och hyresvärden vid en besiktning anser att det inte är godkänt, så kan det antingen bli så att du får göra om, eller så tar hyresvärden in städpersonal som städar, men du får betala för det. Då kan det vara bättre att själv anlita städfirma som du väljer, så att du får bäst pris samt en städning du vet kommer bli godkänd. Det är rätt skönt att slippa att städa efter en flytt. Man har ju så mycket annat som ska hinnas med och göra ändå.

11 Jun 2021

 

Politik som berör oss

Kommunpolitik intresserar många för det är trots allt mest i vår egen kommun som vi rör oss och det som bestäms där är det som berör oss. De kommunala politikerna röstas fram i kommunalvalet och i många kommuner ser uppsättningen mycket annorlunda ut från hur det ser ut på statlig nivå. Vissa kommuner har tydligt högerdriven politik medan andra har tydligt vänstervriden och det påverkar såklart samhället på många sätt.

Politik på lokal nivå

På den här bloggen talar vi politik, i första hand kommunal politik, men utan någon specifik vinkel. Vi talar om vad som är bra och vad som är dåligt för stora och små samhällen, samt vad som kan väntas i framtiden. Vi diskuterar skola, omsorg, rättsväsende och invandring - alla heta ämnen inom politiken i dag. Vilka frågor enar oss? Och vilka frågor splittrar oss? Finns det en gyllene medelväg?