En bra hemsida är viktigt för alla företag

Oavsett vad man driver för företag så är det idag viktigt att synas på nätet. Det genom att ha en bra hemsida. För att denna sida ska hittas, så är det även viktigt att man har sökmotoroptimerat den på ett bra sätt. Det är något som du kan göra själv, eller via en mediabyrå, läs mer om en sådan här. SEO eller sökmotoroptimering är en stor del av digital marknadsföring. För att nå ut till din målgrupp så att de kan hitta dig på Google så är det SEO du bör satsa på. Att optimera din hemsida gör att du får bättre resultat. Det du vill ska ske är att när folk söker efter ord som relaterar till din produkt eller tjänst så ska din sida visas bland de första resultaten.

Få besökarna att stanna på din sida

Om det är så att du rankar högt så att besökare hittar dig och klickar sig vidare till din sida, så är det ju viktigt att de även stannar kvar. Särskilt om du säljer produkter eller tjänster. Det gäller därmed att även lägga ner en hel del tid och kärlek på din hemsida. Du bör ha en sajt som är lätt att navigera på, inga krångliga vägar för att nå olika saker. Det ska vara användarvänligt helt enkelt. Det får inte heller vara för rörigt, så att man inte ser vad det är du erbjuder. Att skapa en bra hemsida, det är även det något du kan få hjälp med av proffs. 

6 Oct 2020

 

Politik som berör oss

Kommunpolitik intresserar många för det är trots allt mest i vår egen kommun som vi rör oss och det som bestäms där är det som berör oss. De kommunala politikerna röstas fram i kommunalvalet och i många kommuner ser uppsättningen mycket annorlunda ut från hur det ser ut på statlig nivå. Vissa kommuner har tydligt högerdriven politik medan andra har tydligt vänstervriden och det påverkar såklart samhället på många sätt.

Politik på lokal nivå

På den här bloggen talar vi politik, i första hand kommunal politik, men utan någon specifik vinkel. Vi talar om vad som är bra och vad som är dåligt för stora och små samhällen, samt vad som kan väntas i framtiden. Vi diskuterar skola, omsorg, rättsväsende och invandring - alla heta ämnen inom politiken i dag. Vilka frågor enar oss? Och vilka frågor splittrar oss? Finns det en gyllene medelväg?