Det där med att gå ner i vikt

Är det så att du funderar på att försöka gå ner i vikt? Det kanske bara är ett par kilo du vill ha bort, eller så är det en hel del mer. Idag finns det ju många sätt att göra det på. Det finns dieter, bantningsmetoder, måltidsersättningar, samt en massa mer. Om du vill testa måltidsersättningar, jämför då olika på FitnessFrank. Det allra bästa sättet att gå ner i vikt och sedan hålla den nya vikten, det är ändå att lägga om din livsstil!

Ät rätt och rör på dig

Om du äter en massa skräpmat och aldrig rör på dig, då kommer du att gå upp i vikt eller stanna där du är. Visst kan du snabbt gå ner ett par kilo med olika metoder, men börjar du sedan att äta samma som innan, så kommer du snabbt att gå upp igen det du tappade och även några kilon till. Du bör se över vad du äter samt börja motionera en del. Det brukar göra susen. Du kan så klart kickstarta med måltidsersättning, men för att hålla kvar viktnedgången bör du övergå till bra mat. Det bästa är att tänka att du får äta allt, men inte alltid! Så ge dig inga förbud, för då kommer du snart ge upp.

Du kan satsa på att vara nyttig om vardagarna, men ändå unna dig lite extra på helgen om du vill. Motionerar du dessutom så ska du se att du ändå tappar vikt.

11 Nov 2021

 

Politik som berör oss

Kommunpolitik intresserar många för det är trots allt mest i vår egen kommun som vi rör oss och det som bestäms där är det som berör oss. De kommunala politikerna röstas fram i kommunalvalet och i många kommuner ser uppsättningen mycket annorlunda ut från hur det ser ut på statlig nivå. Vissa kommuner har tydligt högerdriven politik medan andra har tydligt vänstervriden och det påverkar såklart samhället på många sätt.

Politik på lokal nivå

På den här bloggen talar vi politik, i första hand kommunal politik, men utan någon specifik vinkel. Vi talar om vad som är bra och vad som är dåligt för stora och små samhällen, samt vad som kan väntas i framtiden. Vi diskuterar skola, omsorg, rättsväsende och invandring - alla heta ämnen inom politiken i dag. Vilka frågor enar oss? Och vilka frågor splittrar oss? Finns det en gyllene medelväg?