Barnen - Vår framtid

De barn som växer upp idag är de som ska ta hand om oss när vi blir gamla. Både i ledarroller inom politiken men också som vårdare och sjukhuspersonal. Det är därför viktigt att vi vuxna tar hand om våra barn på bästa möjliga sätt och ger dem de förutsättningar de behöver för att utvecklas positivt. Saker vi behöver bli bättre på är att ge de små mer tid med oss föräldrar, men även i skoland värld måste det till en del förändringar om vi vill att de ska växa upp till bra samhällsmedborgare med en gedigen ansvarskänsla. 

Vad kan jag som förälder göra?

Börja tidigt med att lära barnen att säga tack. Att visa hänsyn mot andra oavsett funktionsnedsättningar, hudfärg, politisk färg eller annat. Men först och främst bör du ha de basala behoven tillgodosedda. Mat för dagen och kläder som är hela och rena. För dig som vill ha bra barnkläder till bra pris så finns det hos Cashbacker chans att köpa Molo barnkläder. Det är kläder av hög kvalitet som också är moderiktiga. Men det som är det absolut bästa är att de är otroligt billiga. Du kan köpa både tröjor, byxor, kjolar och mycket annat till mycket låga priser. Kläder till barn ska inte behöva kosta så mycket. Det är något Molo barnkläder tagit fasta på och deras kollektion ger alla föräldrar möjlighet att klä sina barn snyggt. Får man växa upp hel och ren, så får man också bättre chans i livet. Så enkelt är det. 

5 Oct 2018

 

Politik som berör oss

Kommunpolitik intresserar många för det är trots allt mest i vår egen kommun som vi rör oss och det som bestäms där är det som berör oss. De kommunala politikerna röstas fram i kommunalvalet och i många kommuner ser uppsättningen mycket annorlunda ut från hur det ser ut på statlig nivå. Vissa kommuner har tydligt högerdriven politik medan andra har tydligt vänstervriden och det påverkar såklart samhället på många sätt.

Politik på lokal nivå

På den här bloggen talar vi politik, i första hand kommunal politik, men utan någon specifik vinkel. Vi talar om vad som är bra och vad som är dåligt för stora och små samhällen, samt vad som kan väntas i framtiden. Vi diskuterar skola, omsorg, rättsväsende och invandring - alla heta ämnen inom politiken i dag. Vilka frågor enar oss? Och vilka frågor splittrar oss? Finns det en gyllene medelväg?